Problem z emblematami |
ticsKaMa
Administrator
|
Wiem ze nie wszyscy umieją wgrać jakis obrazek do internetu, albo nie wiedzą jak zmniejszyć rozmiar gifa. (albo poprostu im się nie chce )
dla takich osób podaje kilka emblematów: 1 [link widoczny dla zalogowanych] 2 [link widoczny dla zalogowanych] 3 [link widoczny dla zalogowanych] 4 [link widoczny dla zalogowanych] 5 [link widoczny dla zalogowanych] skopiujcie adresy (http://blablablabla...) i wklejcie je do "Odnośnik do zewnętrznego emblematu" w edycji profilu. A dla takich, dla których to za mało polecam szukanie przez google. |
||||||||||||||
Post został pochwalony 0 razy |
Gdzie to jest |
_NuQo_
Nowicjusz
|
Gdzie morzna znaleźć więcej emblematów?? Podajcie mi adresy jakichś stron z emblematami czy avatarami, prosze!
|
||||||||||||||
ticsKaMa
Administrator
|
Polecam wpisac na googlach np. avatary czy emblematy albo szukać poprostu stron z gifami. Nie znam żadnych dobrych stron z avatarami, wolę zrobic je sama, a do tego wystarczy zwykły paint.
|
||||||||||||||
Anya
Moderator
|
Haha, ja mam różowiasto czarnego avatara. xD
|
||||||||||||||
aaa4
Nowicjusz
|
-Zastanawiam sie, droga Rosalie, dlaczego wybrala pani akurat takie zycie, jakie dzis pani prowadzi?
-Czyzby spodziewal sie pan odpowiedzi pasterki udzielonej pasterzowi? - zapytala z usmiechem. -Byc moze. -A zatem zechce pan sprecyzowac swoja mysl, drogi Gwenie. -Spotkalismy sie ledwie przed tygodniem. To troche zbyt krotki czas, zeby moc pania poznac, lecz dostatecznie dlugi, izby pania docenic. Mozna sie wiec dziwic, ze taka kobieta jak pani nie miala u swego boku mezczyzny inteligentnego, sympatycznego, a takze godnego milosci i szacunku. -No dobrze, a czyz pan nie jest wlasnie taki? |
||||||||||||||
Problem z emblematami |
|
||
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo